Uw winkelmandje is leeg.


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?

NieuwsbriefKies uit...

Abdijstraat 40 C

2260 Tongerlo

Tel. 014/53 82 10

Fax 014/53 82 14 

oude.linden@tongerlo.org

 

 

Privacy Verklaring

Om een bestelling te kunnen doen via www.oudelinden.be is het noodzakelijk om je te registreren.

Nieuwe klant

Je kunt je op de startpagina registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord en daarna je persoonlijke gegevens invullen in de voorziene velden. Je kunt je ook registreren na het invullen van je bestelling als nieuwe klant. Je profiel hoef je slechts één keer aan te maken.

Bestaande klant

Vul op de startpagina je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'registreer'. Als je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten bent, klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul je e-mail adres in. Je gegevens worden dan zo snel mogelijk per e-mail toegestuurd.

In overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, worden je persoonlijke gegevens door De Oude Linden hoogst vertrouwelijk behandeld. Zij dienen louter voor interne doeleinden zoals het uitvoeren van eventuele bestellingen of om je - desgewenst - op de hoogte te houden van nieuwe producten of diensten. Je gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of aan derden worden doorgegeven en/of verkocht. Door het meedelen van je persoonsgegevens aanvaard je de verwerking, de bewaring en het gebruik ervan in de aangegeven zin.

Je hebt steeds recht uw perssonlijke gegevens in te zien, te laten verbeteren of te verwijderen. Hiervoor kan je per e-mail of per brief contact opnemen met De Oude Linden.