Uw winkelmandje is leeg.


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?

NieuwsbriefKies uit...

Abdijstraat 40 C

2260 Tongerlo

Tel. 014/53 82 10

Fax 014/53 82 14 

oude.linden@tongerlo.org

 

 

Prenten

davinciPrent
 
De Oude Linden heeft een uitgelezen aanbod van wenskaarten voor alle gelegenheden: kerst- en nieuwjaarskaarten, rouwkaarten, iconenkaarten, religieuze kaarten, wenskaarten voor geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum, beterschap…
 

UITGEVERIJ MUURKRANTEN

Wij hebben de omvangrijke collectie van Uitgeverij Muurkranten (Brugge) doorlopend in voorraad: een grote keuze aan kwaliteitswenskaarten, tekstkaarten, posters en geschenkboekjes.

 

 umDoopsel  umAfscheid
     

 

SYMPOSION

Een project van kalligrafe Sofie Verscheure. Op een originele manier geeft zij vorm aan gekalligrafeerde wenskaarten voor allerlei gelegenheden, kleine geschenken en attenties.
Het aanbod van wenskaarten wisselt regelmatig.

  symposion
   

 

t LETTERHUIS

Annemie Van De Water ligt aan de basis van ’t Letterhuis. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een passie voor fraaie lettervormen, taal en poëzie. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment kalligrafische wenskaarten met zinvolle en spirituele teksten, glaswerk en kalligrafische geschenken.

 

Arti. Art and writing.

Prachtige handgemaakte kaarten met zinvolle teksten van de hand van Petra Vanbeuren.

Passie voor schrijven en oog voor artistiek beeld vloeien samen in een collectie kunstzinnige wenskaarten voor alle gelegenheden.

 

 

  letterhuis
   
Daarnaast vindt u bij ons onder andere de collecties van The Art Group, Carré Cards, Lannoo Graphics, Artige, Mailbox, Papette, Paperclip, Pictura, Décadence, Enfant Terrible, studio Mira,...