Uw winkelmandje is leeg.


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?

NieuwsbriefKies uit...

Abdijstraat 40 C

2260 Tongerlo

Tel. 014/53 82 10

Fax 014/53 82 14 

oude.linden@tongerlo.org

 

 

Dranken

Naast het abdijbier van Tongerlo en de likeur Frigolet van de norbertijnenabdij in de Provence, bieden wij ook porto, Limoncello, likeuren crèmejenevers en advocaat aan.

APERITIEF  
   

Porto Vista Alegre Tawny

De porto’s van het Tawny-type verouderen langere tijd op vat en rijpen door oxidatie, worden hierdoor amberkleurig en ontwikkelen typische gebrande geuren en aroma’s van gedroogd fruit. Deze porto komt tot zijn recht bij kaas of noten.

 
   

Porto Vista Alegre Fine White

Deze porto met aroma’s van gekonfijt fruit heeft een kristalhelder goudgele kleur en combineert de karakteristieken van een kwaliteitsport met de frisheid van een witte wijn. Koel te serveren als aperitief of bij het dessert.

 Porto Vista Alegre Fine White
   

 

 
   

 

 
   

 

 


   
   
DIGESTIEF  
   

Limoncello

Deze limoncello is geproduceerd uit de beste citroenschillen en citroensap van Sicilië waar de Inga familie haar roots heeft. Drink de limoncello lekker koud en puur, of schenk het over ijs. Het is een heerlijk fris en toegangkelijk digestief.

Limoncello

  

 

Crèmejenevers

U vindt bij ons verschillende crémejenevers (alc. 20%) van Stokerij Rubbens:

chocoladecréme, aardbeiencréme, vanillecréme en kiwicréme.

Crèmegenevers
   

Advocaat

De advocaten werden ambachtelijk en met de grootste zorg bereid. Ons productengamma van advocaat kent verschillende specialiteiten.  Naast de traditionele advocaat is er ook amaretto-advocaat, whisky-advocaat, advocaat met de Schrobbelèr-kruidenlikeur en chocoladeadvocaat.

advocaten